Vrijwilligers gevraagd

Vrijwilligers
Elke vereniging drijft op vrijwilligers en onze tennisvereniging is geen uitzondering. De betrokkenheid van onze leden is groot en mede dankzij de inzet van onze vrijwilligers bestaat TV Poortugaal al bijna 50 jaar. Vele handen maken licht werk en het is nog eens leuk en gezellig ook. Jouw hulp en energie zijn meer dan welkom! Wilt u nou ook weten wat u voor de vereniging kan doen? Op deze pagina vindt u een overzicht van het bestuur en de commissies: https://www.tvpoortugaal.nl/bestuur
 
Wat betekent vrijwilliger zijn voor de vereniging?
Je inzetten als vrijwilliger voor onze vereniging biedt voordelen. Het zorgt ervoor dat wij de kosten voor het lidmaatschap relatief laag kunnen houden en regelmatig horen we van onze vrijwilligers dat ze er meer plezier in hebben dan ze hadden gedacht. Het geeft je energie en het is altijd dankbaar werk. Meestal doe je het vrijwilligerswerk samen, dus automatisch leer je andere clubleden kennen. Het zorgt voor betrokkenheid en verbondenheid. Je hoeft geen specialist of deskundige te zijn, met meedenken en meedoen kom je een heel eind!

Kom en draag ook je steentje bij! Meld je aan door een e-mail sturen naar [email protected]
 
Intakegesprek
Screening van vrijwilligers is een belangrijk onderdeel van het preventie- en integriteitsbeleid van elke vrijwilligersorganisatie, dus ook die van TV Poortugaal. Daarom zal er na je aanmelding door de secretaris contact met je opgenomen worden om een kennismakingsgesprek te plannen. In dit gesprek zal gevraagd worden naar je motivatie om vrijwilliger te worden, naar je werkervaring en referenties bij vorige organisaties. 
Daarnaast zullen wij je vragen een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen. Een VOG is een verklaring waarbij het Ministerie van Justitie controleert of de aanvrager strafbare feiten heeft gepleegd die een risico vormen voor de functie waarvoor de verklaring wordt aangevraagd. 
 
Als alle akkoord wordt bevonden, vragen we je alleen nog even de Gedragscode T.V. Poortugaal
te lezen.

We zien je aanmelding graag tegemoet. 

Het bestuur van T.V.Poortugaal

 

 

(laatst gewijzigd 19-06-2024)