Aanmelden Lidmaatschap

Lid worden bij TVP?

Tennisvereniging Poortugaal staat bekend om haar gastvrijheid.
Een club met ongeveer 250 leden die het gehele jaar op onze kunstgrasbanen spelen. 

De vereniging beschikt over een tennisleraar (Peter Schlee) die het gehele jaar les geeft.
Klik voor informatie over Peter Schlee en zijn tennislessen in 2024 op de volgende link:
Informatie Tennislessen Peter Schlee

Voor de jeugd wordt door onze enthousiaste Jeugdcommissie het gehele jaar door diverse tennisactiviteiten georganiseerd om de kinderen spelenderwijs de sport tennis aantrekkelijk te maken en te houden.

Elke woensdagochtend en donderdagavond wordt er voor senioren 'rackettrekken' georganiseerd. Dit houdt in dat u elke half uur wordt ingedeeld met andere spelers. Het niveau is hier van beginnend tot vergevorderd. Deze ochtend/avond is een goede gelegenheid om andere leden te leren kennen. 

Een aantal keer per jaar wordt door onze Recreatiecommissie ééndagstoernooien georganiseerd waar alle seniorleden in de gelegenheid worden gesteld om deel te nemen. Het gaat bij deze toernooien natuurlijk ook om zo goed mogelijk te presteren, maar de gezelligheid voert hier de boventoon.

In het voorjaar en najaar wordt er competitietennis gespeeld door junior- en seniorleden op verschillende dagen van de week. 

Klik op deze link voor informatie over de hoogte van de contributiebedragen voor 2024: Contributie
De contributie is exclusief de kosten voor tennisles. Dat bedrag moet afzonderlijk afgerekend worden met onze tennisleraar.

Bent u al over de streep om lid te worden bij TV Poortugaal?
Klik op onderstaande link dan verschijnt het online inschrijfformulier. Vul alle gegevens in en en upload een pasfoto. De ledenadministrateur ontvangt alle gegevens in zijn mailbox.

https://www.tvpoortugaal.nl/lid-worden

Wilt u nog meer informatie, neem dan contact op met onze ledenadministratie (Kees Hoogenboom, tel.nr. +31 6 42 38 10 14).

Wij heten u van harte welkom!
Met vriendelijke groet,
Het Bestuur TV Poortugaal

(laatst gewijzigd 14-06-2024)