Aanmelden Lidmaatschap

Lid worden bij TVP?

Tennisvereniging Poortugaal staat bekend om haar gastvrijheid.
Een club met ongeveer 270 leden die het gehele jaar op onze kunstgrasbanen spelen. 

De vereniging beschikt over een tennisleraar (Peter Schlee) die het gehele jaar les geeft.
Klik voor alle informatie over Peter Schlee, zijn tennislessen in 2020 en een inschrijfformulier tennislessen op de volgende link: Informatie Tennislessen Peter Schlee

Voor de jeugd wordt door onze enthousiaste Jeugdcommissie het gehele jaar door diverse tennisactiviteiten georganiseerd om de kinderen spelenderwijs de sport tennis aantrekkelijk te maken en te houden.

Elke woensdagochtend en donderdagavond wordt er voor senioren 'rackettrekken' georganiseerd. Dit houdt in dat u elke half uur wordt ingedeeld met andere spelers. Het niveau is hier van beginnend tot vergevorderd. Deze ochtend/avond is een goede gelegenheid om andere leden te leren kennen. 

Een aantal keer per jaar wordt door onze Recreatiecommissie ééndagstoernooien georganiseerd waar alle seniorleden in de gelegenheid worden gesteld om deel te nemen. Het gaat bij deze toernooien natuurlijk ook om zo goed mogelijk te presteren, maar de gezelligheid voert hier de boventoon.

In het voorjaar en najaar wordt er competitietennis gespeeld door junior- en seniorleden op verschillende dagen van de week. 

Klik op deze link voor informatie over de hoogte van de contributiebedragen voor 2021: Contributie

Bent u al over de streep om lid te worden bij TV Poortugaal?
Klik op onderstaande link  en download het inschrijfformulier. Print het daarna uit en stuur het ingevuld en ondertekend samen met een recente pasfoto op naar de ledenadministratie van T.V.Poortugaal.

Inschrijfformulier T.V. Poortugaal

Wilt u nog meer informatie, neem dan contact op met onze ledenadministratie (Kees Hoogenboom, tel.nr. +31 6 42 38 10 14).

Wij heten u van harte welkom!
Met vriendelijke groet,
Het Bestuur TV Poortugaal

(laatst gewijzigd 26-03-2021)