Hoe werkt inschrijven voor jeugdtoernooien?

De jeugdcommissie organiseert ieder jaar verschillende leuke toernooien voor onze jeugdleden. Voor deze “interne” (binnen onze vereniging) toernooitjes ontvangen jullie dan een mailtje van de jeugdcommissie waarin wordt uitgelegd wanneer het toernooi is en hoe de inschrijving werkt. Jullie kunnen op die toernooien dan leuke potjes spelen tegen andere jeugdleden van onze vereniging. 

Ben je nou fanatiek en vind je het leuk om je eens te meten met jeugdleden van andere verenigingen? Misschien zijn knltb-toernooien dan wel iets voor jou! Verschillende verenigingen in de buurt organiseren jaarlijks leuke toernooien waar jullie je voor in kunnen schrijven en die zijn voor alle leeftijden.  

Nu kan het af en toe een beetje verwarrend zijn hoe je dat precies moet doen, dus helpen we jullie graag een beetje op weg. Zo werkt het:  

Stap 1 Maak een account aan:
Je kan je inschrijven voor toernooien via de website https://mijnknltb.toernooi.nl/ . Om je in te kunnen schrijven heb je een account nodig. De knltb heeft een handige werkinstructie gemaakt over hoe je zo’n account aan kan maken. Die instructie vind je hier: https://centrecourt.nl/media/izkonhb5/nieuw-account-aanmaken.pdf?ts=637437889208700000.  

Stap 2 Zoek een toernooi uit:

  • Log in op https://mijnknltb.toernooi.nl/ en klik in de linker balk op “Toernooien”
  • Afhankelijk van je leeftijd val je onder de tenniskids of onder de junioren. De tenniskids kunnen klikken op “Tenniskids”, de junioren op “Junioren Tour”. Als je al weet welk toernooi je wilt gaan spelen, kan je natuurlijk ook de zoekbalk gebruiken!
  • Er opent een nieuwe pagina met aan de rechterkant een balk met filters. Hiermee kan je bijvoorbeeld filteren op de datum dat het toernooi plaatsvindt, of op je tenniskids kleur. Vink in ieder geval even het filter “Inschrijving Open” aan, dan weet je zeker dat je al/nog kan inschrijven. Je ziet in het midden een lijst van toernooien waarvoor je kan inschrijven.
  • Heb je een toernooi gevonden dat je leuk vindt? Je ziet naast de toernooien een oranje potlood staan met daarbij de tekst inschrijven. Klik daarop en volg de stappen om je in te schrijven!    

Heb je nog vragen over het aanmaken van je account en/of inschrijven van toernooien? Dan kan je altijd even een mailtje naar jtc@tvpoortugaal sturen.