Ladies Night op vrijdagavond 12 juli a.s.

Ladies,

Op vrijdagavond 12 juli as. is het weer zover: de Ladiesnight van TVP!!


Graag nodigen wij alle dames van TVP uit om deel te nemen aan onze Ladiesnight 2019. Wij verwelkomen je graag om 18:30 uur met een hapje, drankje en klankje!

Kom naar deze gezellige avond en laat je verrassen door de kleding van Happy Wear van Bernadette Broeders. Tevens zal Bernadette ook weer voor een spetterende modeshow zorgen. We zijn nog bezig andere ondernemers (denk aan nagelstyliste, make-up, sieraden e.d.), maar op het moment van schrijven is nog niet bekend wie er precies komen dus dat blijft een verrassing :)


De gehele avond zullen onze huis DJ's zorgen voor swingende en gezellige muziek!

Inschrijven voor de Ladiesnight is niet nodig. Neem je familie, vriendinnen en kennissen mee; we gaan er weer een leuke en gezellige meidenavond van maken! Uiteraard mogen de mannen ook   langskomen voor de gezelligheid.

 Er kan ook worden getennist. Wil je hier aan meedoen, schrijf je dan in via de inschrijflijst bij de bar of stuur een mail naar [email protected] (kosten € 6,= p.p.). Inschrijven voor het tennistoernooi kan tot 30 juni 2019. Schrijf je snel in, want vol = vol.


Het beloofd een fantastische avond te worden. Wij zouden het supergezellig vinden als jij er ook bij bent!

Tot 12 juli!

Groetjes van de Recreatiecommissie TVP
Jacqueline, Eline, Gerard, Hennie en Antoinette