Clubkampioenschappen Jeugd 2019

Beste jeugdleden van T.V Poortugaal,

Ook dit jaar zijn er weer clubkampioenschappen, hét toernooi waar je jezelf in jouw categorie tot clubkampioen kan kronen! Ieder jaar is dit weer een sportief en gezellig toernooi waar iedereen aan mee kan doen.

Nog nooit wedstrijdjes gespeeld en weet je niet zeker of je mee kan doen? Twijfel niet en stuur een mailtje naar [email protected] om te vragen wat er mogelijk is.

De clubkampioenschappen zijn dit jaar van 30 augustus 2019 tot en met 7 september 2019 en de inschrijving is vanaf heden geopend!

Schrijf je in via: https://www.toernooi.nl/sport/tournament?id=09F16026-3F18-43A0-899D-4D01389BD405(er moet een account worden gebruikt/aangemaakt).

Let op: de clubkampioenschappen zijn alleen via toernooi.nl bereikbaar, dus niet via mijnknltb.toernooi.nl (!), dit is omdat het geen KNLTB-rating gebonden toernooi is!

De inschrijving sluit 24 augustus, dus schrijf je snel in samen met een tennismaatje of voor de enkel! Vergeet niet dat zowel jij als je maatje zich apart dienen op te geven. Geen dubbelmaatje maar wel dubbelen? Geef dit dan aan ons door dan proberen wij een maatje voor je te zoeken!

Alle jeugd speelt dit jaar op basis van het world tour (oranje en groen) principe, en er is een aparte t/m 17 categorie. We spelen alles weer in pouletjes dus je speelt minimaal 2 keer per onderdeel! 

Voor de oranje tenniskids kinderen zijn een drietal events ingepland:
- Vrijdag 30 augustus en vrijdag 6 september van 16.00 tot 18.00 uur;
- Zondagmorgen 1 september van 10.00 tot 12.30 uur

Inschrijfgeld per onderdeel is voor de junioren 4 euro. Het maximum aantal onderdelen is drie. 
Voor de gele jeugdleden:
Geef wel duidelijk aan in welke categorie je wilt spelen en of je enkel, dubbel of mix wilt spelen.
Ook al is je schoolrooster nog niet bekend... je kunt je gewoon inschrijven.
Zodra je rooster bekend is, laat je ons weten wanneer je verhinderd bent.

Ook dit jaar is er weer een gezellige afsluitende BBQ op de zaterdag vanaf ca. 17.30 uur.

Met sportieve groeten,

De Jeugdcommissie
Ante, Chantal, Marc, Mark, Mieke, Rodney en Yannick