Woensdagmorgen racketochtend

Beste leden, 
 
Door de corona maatregelen mag er helaas geen 'gewone' racketmorgen op woensdagmorgen worden georganiseerd. Dit omdat er niet meer leden op de club mogen zijn dan de leden die aan het tennissen zijn.
Maar om onze leden toch een mogelijkheid te geven om weer eens met een ander maatje te spelen, is er een corona beproefd systeem bedacht door Ron Meijer. 
Iedereen die wil spelen op woensdagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur, kan zich aanmelden via een groepsapp op de voorafgaande dinsdag vóór 12.00 uur. 
Ron geeft ieder een nummer en laat een macro in excel bepalen wie met wie speelt en op welke baan.
Indien er meer dan 16 personen zich opgeven voor de racketochtend op woensdag, kan het zijn dat je 'pas' om 10.00 uur wordt ingedeeld. Dit betekent dat je ook pas om even voor 10.00 uur op het park mag verschijnen. Wanneer je na 10.00 uur niet meer staat ingedeeld, dien je het park direct te verlaten. De indeling door het systeem is volstrekt willekeurig. Dat geldt ook voor het vaststellen van de uitvallende spelers uit het eerste uur als er meer dan 16 liefhebbers zijn.
(Bovenstaande blijft van kracht zolang de huidige corona maatregelen gelden. Indien hier vanuit gemeente en KNLTB verandering in komt, zal dit direct met jullie worden gedeeld)
 
Enthousiast geworden?
  • Start is woensdag 3 juni a.s.
  • Mail zo snel mogelijk (dit weekend nog) je naam en mobiele nummer naar Ron Meijer opdat Ron de app kan maken; mailadres is [email protected]. Ik heb overigens begrepen dat dit al op grote schaal gebeurd is.
  • Uiterlijk op de voorafgaande dinsdag vóór 12.00 uur via de app alleen doorgeven als je meedoet d.m.v. ik doe mee (geen andere boodschappen in de appgroep)
  • Ron maakt dinsdagavond de indeling en appt deze in de appgroep
  • De banen worden op woensdagochtend gereserveerd specifiek voor de racketochtend vanaf 09.00 uur tot 11.00 uur.
Met vriendelijke groet,
namens het bestuur van TV Poortugaal,

Hans de Haan
secretaris