TVP Snert & Bingo Tennis Toernooi - 15 december 2018

12 november 2018


Beste leden,

Op zaterdag 15 december a.s. vindt voor de 5e keer het meest gezellige TVP Snert & Bingo Tennis Toernooi van de regio plaats!
Voorgaande jaren bleek dit een ontzettend geslaagd evenement en we hopen dat dit jubileumjaar wederom zo zal zijn of misschien zelfs nog beter!
 
Vanaf 11:30 uur bent u van harte welkom op onze mooie vereniging. Van 12:00 – 17:00 uur zal het tennistoernooi plaatsvinden.
Tijdens en na het tennistoernooi zal de bingo worden gespeeld. Ook dit jaar kunt u weer mooie prijzen winnen, mede gesponsord
door lokale ondernemers. Er wordt weer voor een heerlijke kommetje snert gezorgd en tevens voor diverse andere versnaperingen. Kortom de innerlijke mens zal niks te kort komen!

Als u wilt deelnemen aan het tennistoernooi dan graag even aanmelden per mail voor 10 december via [email protected] of via het welbekende formulier dat u kunt vinden naast de bar op het prikbord.

Voor deelname aan de bingo is iedereen van harte welkom en is vooraf aanmelden niet nodig. Dus nodig uw vrienden, kennissen en familie uit want hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Kosten:
Tennistoernooi       : € 6,= p.p. incl. snert
Kop snert               : € 1,50
Bingokaartje           : € 1,= per kaartje

Graag tot 15 december!!

Groetjes,
Recreatiecommissie
(Jacqueline, Ton, Eline, Annemarie en Antoinette)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0031 10 501 66 03

TV Poortugaal

Postbus 759
3170 AB Poortugaal
Nederland