TVP rookvrij met ingang van 1 april 2023

22 maart 2023


Beste leden,

Zien roken, doet roken. Daarnaast is meeroken zowel binnen als buiten schadelijk. Door een rookvrij sportterrein voorkomen we dit en bieden we iedereen een gezonde sportomgeving. Het doel van het NOC/NSF is dat alle aangesloten sportverenigingen rookvrij zijn.

Tijdens de ALV van 21 februari jl. is daarom besloten dat onze vereniging met ingang van 1 april 2023 rookvrij is. Om aan te geven dat we rookvrij zijn, zijn er borden geplaatst. Ook zullen wij de gastverenigingen informeren dat wij per 1 april as. rookvrij zijn.

Het gehele terrein is per genoemde datum rookvrij met uitzondering van de plek direct rechts naast te kantine (waar nu fietsen kunnen worden gestald). Een deel hiervan wordt als rookplek aangegeven. De rokers dienen gebruik te maken van de aanwezige asbak op de rookplek. De rokers zijn ook verantwoordelijk voor het legen van de asbak (uitleg hiervan volgt nog).

Natuurlijk kan het voorkomen dat iemand eens vergeet dat wij een rookvrije vereniging zijn, zeker in het begin. We verzoeken jullie om, wanneer er toch op het park wordt gerookt, elkaar hier op een vriendelijke manier op aan te spreken. We vinden het belangrijk dat zowel rokers als niet-rokers zich welkom voelen op onze vereniging.

Alvast bedankt voor jullie medewerking!

Nieuwscategorieën