Oliebollentoernooi 12 December 2021 en Wintertour

30 november 2021


Beste jeugdleden­čÄż, 

Heb je zin om in de winter ook te tennissen?.Dat kan natuurlijk op TVP op 12 december op het Oliebollentoernooi! Nog niet opgegeven? Mail gauw naar [email protected] met daarin: je naam, leeftijd en telefoonnummer .

  • Wanneer?        Zondag 12 december.
  • Hoe laat?        10:45 uur aanwezig en het zal tot 14:00 uur duren.
  • Wat?                Het oliebollen toernooi is een dag waarin verschillende wedstrijdjes en spellen worden gespeeld. Het is een leuke manier om andere jeugdleden te leren kennen!
  • Wie?                Voor alle jeugdleden: Jong, oud, beginnende tennisser en de meer ervaren tennisser. Wij zorgen voor gelijkwaardige partijtjes.
  • Kosten?           €2,50 per kind. Eten en drinken worden verzorgd.

Vanwege de huidige corona maatregelen mogen de ouders wel hun kind(eren) brengen en halen maar niet bij de wedstrijdjes blijven kijken.

Graag ontvangen wij de aanmeldingen via [email protected] uiterlijk maandag 6 december (ook als je een vraag hebt).

Maar ook kan je een toernooi spelen bij andere verenigingen in de buurt.
Verenigingen in de regio organiseren voor de jeugd t/m 17 jaar de eerste Tennis Winter Tour. Op 4 dagen worden er op verschillende verenigingen tussen 10-14 uur verschillende activiteiten georganiseerd. Deelname is 3 euro per kind/per keer. Broers/zussen/vriend(innet)jes zijn ook welkom als introducé. De speeldata staan op de Tennis Winter Tour poster in de bijlage. Geef je snel op en vraag ook of je lesmaatjes of competitiemaatjes met je meegaan.

Wij hopen dit jaar met iedereen mooi te kunnen afsluiten!

Hopelijk tot 12 december!

Met sportieve groet,

De jeugdcommissie

Winter Tour 2021 (1).pdf

Nieuwscategorieën