Lid worden bij TV Poortugaal in 2018

29 augustus 2017

Tennisvereniging Poortugaal staat bekend om haar gastvrijheid. Een club met ongeveer 250 leden die het gehele jaar op onze kunstgras banen spelen. 

Voor de jeugd wordt door onze enthousiaste Jeugdcommissie het gehele jaar door diverse tennisactiviteiten georganiseerd om de kinderen spelenderwijs de sport tennis aantrekkelijk te maken en te houden.

Elke woensdagochtend en donderdagavond wordt er voor senioren 'rackettrekken' georganiseerd. Dit houdt in dat u elk half uur wordt ingedeeld met andere spelers. Het niveau is hier van beginnend tot gevorderd. Deze ochtend/avond is een goede gelegenheid om andere leden te leren kennen. 

Een aantal keer per jaar wordt door onze Recreatiecommissie ééndagstoernooien georganiseerd waar alle seniorleden in de gelegenheid worden gesteld om deel te nemen. Het gaat bij deze toernooien natuurlijk ook om zo goed mogelijk te presteren, maar de gezelligheid voert hier de boventoon.

In het voorjaar en najaar wordt er competitietennis gespeeld door junior- en seniorleden op verschillende dagen van de week. 

De vereniging beschikt over een tennisleraar (Peter Schlee) die het gehele jaar les geeft. Het telefoonnummer van Peter is 06-22152363 en zijn e-mailadres is [email protected]


Bent u al over de streep om lid te worden bij TV Poortugaal, vul dan onderstaand inschrijfformulier in. Wilt u nog meer informatie, neem dan contact op met onze ledenadministratie (Kees Hoogenboom, tel.nr. 010-5012521 of 06-42381014 of via e-mailadres [email protected]

Wij heten u van harte welkom!

Met vriendelijke groet,
Het Bestuur TV Poortugaal

Inschrijfformulier TV Poortugaal

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

010 501 6603

TV Poortugaal

Landweg 1
3171 DB Poortugaal
Nederland