De keuken is leeg

10 juli 2018


Beste leden,

De keuken op TVP is leeg!

Door de inzet van veel leden is het gelukt om binnen een paar uur de hele keuken van TVP leeg te ruimen. Het was weer heel fijn dat leden hebben gereageerd op de oproep. Goed om te zien dat veel leden zo betrokken zijn bij ons cluppie! BEDANKT ALLEMAAL!

Doordat de keuken nu al leeg is, vervalt de eerdere oproep om vanavond (dinsdag 10 juli) te komen helpen.
Nadat de keuken klaar is, denk ik zomaar dat er weer een beroep op iedereen wordt gedaan om alles weer in te ruimen ;-)


Vanaf woensdagavond wordt gestart met de opbouw van de keuken. Tot hoelang zij bezig zijn, kan ik nog niet melden omdat er ook nog een vakantieperiode van de aannemer tussen zit. Wij hebben aangegeven dat de keuken weer bruikbaar moet zijn voor ons eerste evenement op 25 augustus a.s.

Door de verbouwing van de keuken ondervinden wij helaas wat ongemakken. Op dit moment is het water afgesloten omdat er bij het uitruimen een leiding is geraakt. Deze zal spoedig worden hersteld (hopelijk woensdag al).
LET OP! Er kan hierdoor op dit moment geen gebruik worden gemaakt van de toiletten en het koffieautomaat.


Van toilet en koffiezetapparaat kan weer snel gebruik worden gemaakt, maar van het keukengebruik zullen wij hinder ondervinden tot eind augustus. Dus houdt er rekening mee dat er geen of minimaal gebruik gemaakt kan worden van de keuken. Er kan sowieso NIET worden afgewassen of gefrituurd. Als er een koffie wordt besteld, schenk deze dan in een plastic bekertje (er ligt een grote voorraad in het magazijn).

Tijdens de verbouwing zal ik iedereen op de hoogte houden van de voortgang. Foto's zijn (en zullen er ook worden) gemaakt. Deze vind je op de website van TVP onder foto's

Groeten,

Annemarie Klaassen
Voorzitter TV Poortugaal

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

0031 10 501 66 03

TV Poortugaal

Landweg 1
3171 AL Poortugaal
Nederland