Clubkampioenschappen TV Poortugaal 3-10 september; sluit je zomer sportief af!

27 juli 2022


Hopelijk geniet je op dit moment heerlijk van je zomervakantie! Een mooi moment om alvast goede plannen te maken voor als je weer thuis bent. Daarom nodigen we je hierbij graag uit om de zomer op een sportieve en vooral gezellige manier af te sluiten tijdens de clubkampioenschappen van TV Poortugaal!

Het toernooi vindt plaats van zaterdag 3 tot en met zaterdag 10 september. Inschrijven kan nu via toernooi.nl tot en met zondag 28 augustus. Per persoon kun je je inschrijven voor maximaal 2 onderdelen, het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per onderdeel. Meteen doen!

‘Oud en Nieuw lid’

Net als vorig jaar kun je ook meedoen aan het onderdeel ‘Oud en Nieuw lid’ waarvoor je je per mail kan opgeven via [email protected]. Tennis je minder dan twee jaar bij TVP dan mag je je als nieuw lid inschrijven. Wij als technische commissie zoeken voor jou dan een geschikte wedstrijdpartner!

Jeugdclubkampioenschappen

Ook de jeugd kan deze week meedoen aan de clubkampioenschappen. Aanmelden kan via toernooi.nl of door een mail te sturen naar [email protected]. Schroom niet, ook als je nog geen maatje hebt! Die helpt de jeugdcommissie te zoeken.    

Verwacht een week met veel sportiviteit en gezelligheid op en naast de baan. Graag zien we jullie tijdens dit leukste toernooi van het jaar!

Technische Commissie
Luuk, Marc, Paul, Vincent en Wietske

Nieuwscategorieën