Bijna klaar met de TVP keukenverbouwing

22 augustus 2018


Beste leden,

Het is bijna zover dat het project van de TVP keukenverbouwing  kan  worden afgesloten.. Ik zeg bijna, want er moeten her en der nog wat kleine dingen worden verbeterd of afgerond. Dit alles zal ongeveer 1 september ook gereed zijn en hebben wij een supermooie en schone keuken. Ben je benieuwd naar het resultaat, klik dan HIER

1 van de dingen die nog moet worden afgerond is de kraan in de keuken, We hebben nu alleen maar koud water omdat de aanvoerleidingen niet juist zijn aangelegd. De loodgieter is hiervoor al gebeld en zal spoedig voor warm water zorgen. Ook zie je in de keuken een dikke zwarte kabel van meterkast naar wasstraat lopen. Deze kabel loopt hier omdat er geen goed stopcontact aanwezig is in de muur achter de wasstraat, Hiervoor is de elektricien ook al gebeld. Hij zal volgende week de juiste stroomkabel onder de vloer naar de muur aanleggen.  

In de keuken zijn nieuw de wasstraat en het gasfornuis met elektrische oven. Voor beide apparaten zal er een beschrijving komen, tot die tijd svp niet zelf iets uit gaan proberen, want hierdoor kunnen er dingen kapot gaan.

Gisteren heb ik de keuken schoongemaakt en alle kastjes en laden ingeruimd . Het is natuurlijk wel de bedoeling dat we vanaf heden met z'n allen de keuken netjes en schoon gaan houden. Dit lukt het best als zoveel mogelijk keukenspullen opgeruimd zijn (dus geen pannen meer onder de werkbladen en geen t'roep' meer op de werkbladen). De pannen staan nu in het magazijn in de stellingkast links, de rest van het de keukenspullen staan in onze nieuwe kastjes (we hebben zelfs ruimte over). 

Aan het keukenproject hebben veel mensen meegeholpen, ik wil iedereen heel hartelijk bedanken voor deze hulp. Mede door jullie inzet hebben wij zo'n mooie keuken kunnen realiseren! 

Groeten,

Annemarie Klaassen
Voorzitter TV Poortugaal

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 501 6603

TV Poortugaal

Postbus 759
3170 AB Poortugaal