€1.500 opgehaald voor Stichting Ambulancewens

22 april 2023


Tijdens het ons gezellige en druk bezochte Cappi Baard open toernooi, hebben we dit jaar voor de Stichting Ambulance Wens een mooi bedrag opgehaald! Niet alleen wij zijn trots op dit resultaat. Afgelopen week heeft TV Poortugaal daarmee ook de voorpagina van de lokale krant De Schakel gehaald.

Vrijwilligers van Stichting Ambulance Wens vervullen dagelijks wensen van mensen in de laatste fase van hun leven. Een laatste keer naar zee, of een familielid bezoeken wordt zo mogelijk gemaakt. Deelnemers en bezoekers van het tennistoernooi konden via een QR-code geld doneren om dit mede mogelijk te maken. Ook de sponsoren van het toernooi (Caspar van Leeuwen van Center for Testmaterials en Fred Baird van Direct in Dienst) hebben flink in de buidel getast. In totaal is daarbij het mooie bedrag van €1.500 opgehaald.

De toernooiweek was daarnaast zeer geslaagd door leuke partijen, lekkere maaltijden en de gezellige karaoke-feestavond. Van 10-18 juni is het volgende toernooi: het 10e Bonn & Mees Open Dubbeltoernooi. Iedereen is van harte welkom om zich in te schrijven voor het toernooi of gewoon gezellig langs te komen! Kijk voor meer informatie op mijnknltb.toernooi.nl

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen