Nog dit jaar nieuwe tennisbanen bij TVP

Beste TVP leden,

Hier en daar vernamen wij onder de leden het gerucht dat de aanleg van de nieuwe banen dit jaar niet door zou gaan, maar niets is minder waar.

Via deze berichtgeving zullen wij jullie periodiek op de hoogte houden van de stand van zaken rondom de nieuwe tennisbanen.

Het besluitvormingsproces heeft (aanzienlijk) langer geduurd dan we hadden gedacht.
Eerst hebben we de enquête onder de leden gehouden waarbij men zich kon uitspreken over de kleur van de banen.
Daarbij kon gekozen worden uit drie varianten: dezelfde kleurstelling als de huidige banen (dus egaal groen), twee verschillende tinten groen voor speelveld en uitloopruimte en als derde mogelijkheid rood speelveld en groene uitloop.

Die laatste variant kreeg in de enquête een (overweldigende) meerderheid. 


   
Na die besluitvorming hebben we drie gerenommeerde firma’s uitgenodigd een offerte uit te brengen.
Daartoe hebben vertegenwoordigers van die firma’s de situatie ter plekke in ogenschouw genomen waarbij wij onze wensen en eisen kenbaar hebben gemaakt. Dat was in alle drie de gevallen een buitengewoon prettig contact en in deskundigheid deden ze niet voor elkaar onder. Maar uiteindelijk moesten we natuurlijk wel kiezen.

Eén van de drie firma’s zat met de offerteprijs toch wel duidelijk boven de andere twee en viel daarom al in een redelijk vroeg stadium af.
Met de twee andere firma’s is na het uitbrengen van de offerte nog meermaals overleg gevoerd. Aanvankelijk was één van die twee duidelijk goedkoper dan de ander, maar toen we de offertes nog eens goed vergeleken bleek dat te komen doordat de goedkopere aanbieder geen rekening had gehouden met één van onze wensen. Toen die firma wél rekening hield met die wens kwamen beide offertes nagenoeg gelijk te liggen.
Uiteindelijk hebben wij gekozen voor de aanbieder die ook onze huidige banen heeft aangelegd, want over die banen zijn we al die jaren buitengewoon tevreden geweest.
De keus is dus gevallen op Nootenboom Sport B.V. uit Barendrecht (onderdeel van BAM).


Het is de bedoeling dat de werkzaamheden zullen plaatsvinden in de eerste of tweede volle week van november 2019.   

Het bestuur.

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 501 6603

TV Poortugaal

Postbus 759
3170 AB Poortugaal