KNLTB meerjaren ledenpas

Beste TVP Leden,

De KNLTB wil samen met de bijna 1.700 tennisverenigingen streven naar een zo duurzaam mogelijk tennisklimaat. Verenigingen worden gestimuleerd te verduurzamen en daar wil de KNLTB zelf ook een bijdrage aan leveren.
Om die reden introduceert de bond dit jaar de meerjaren ledenpas: een pas die langer dan één jaar meegaat en waar dus ook geen jaartal meer op staat. De overstap naar de meerjaren ledenpas, die in februari/maart voor alle leden aan de verenigingen wordt geleverd, heeft nog een belangrijke wijziging tot gevolg:

 

Belangrijkste wijziging voor deelname competities en toernooien

De opvallendste aanpassing ten opzichte van voorgaande ledenpassen is, naast het verdwijnen van het jaartal, het ontbreken van de speelsterktes.
Vanaf 2019 geldt dan ook niet de ledenpas, maar het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl als bewijs voor het lidmaatschap en jouw speelsterktes.
Daarnaast heb je je ledenpas nog steeds nodig voor jouw bondsnummer en identificatie tijdens competities en toernooien.

Heb je al een account op MijnKNLTB.nl?
Voordat je gebruik kan maken van deze website moet je eenmalig een account aanmaken.
Zie de "handleiding account registreren MijnKNLTB.toernooi.nl" op onze website: MijnKNLTB.toernooi.nl

 

 

Verder weinig veranderingen

Met de meerjaren ledenpas kan je verder probleemloos inloggen op het digitale KNLTB Afhangbord om een baan te reserveren.
Ook is bij een aantal tennisverenigingen de aansturing van de ledverlichting gekoppeld aan het Afhangbord, waardoor leden de verlichting kunnen bedienen met de ledenpas. Hiervoor heeft invoering van de meerjaren ledenpas evenmin gevolgen. (Nog niet operationeel bij ons)

Aan de toegankelijkheid van tennisparken met de ledenpas verandert vooralsnog niks. Hetzelfde geldt voor het gebruik van een kassasysteem.

Tot slot:
Deze meerjaren ledenpas is 2 jaar geldig.
Wanneer de pas verloopt ontvang je automatisch via jouw vereniging een nieuwe pas. Vergeet dus niet om aan het einde van het seizoen je pas goed te bewaren voor volgend jaar!
 

Kees Hoogenboom
Ledenadministratie T.V. Poortugaal
(laatst gewijzigd 14-3-2019)

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 10 501 6603

TV Poortugaal

Postbus 759
3170 AB Poortugaal