Donderdagavond racketavond

Beste leden, 
 
Door de corona maatregelen mag er helaas geen 'gewone' racketavond op donderdagavond worden georganiseerd. Dit omdat er niet meer leden op de club mogen zijn dan de leden die aan het tennissen zijn.
Maar om onze leden toch een mogelijkheid te geven om weer eens met een ander maatje te spelen, is er een corona beproefd systeem bedacht door Ron Meijer. 
Iedereen die wil spelen op donderdagavond tussen 20.00 en 22.00 uur, kan zich aanmelden via een groepsapp op woensdag vóór 17.00 uur. 
Ron geeft ieder een nummer en laat een macro in excel bepalen wie met wie speelt en op welke baan.
Indien er meer dan 16 personen zich opgeven voor de racketavond op donderdag, kan het zijn dat je 'pas' om 21.00 uur wordt ingedeeld. Dit betekent dat je ook pas om even voor 21.00 uur op het park mag verschijnen. Wanneer je na 21.00 uur niet meer staat ingedeeld, dien je het park direct te verlaten. De indeling door het systeem is volstrekt willekeurig. Dat geldt ook voor het vaststellen van de uitvallende spelers uit het eerste uur als er meer dan 16 liefhebbers zijn.
(Bovenstaande blijft van kracht zolang de huidige corona maatregelen gelden. Indien hier vanuit gemeente en KNLTB verandering in komt, zal dit direct met jullie worden gedeeld)
 
Enthousiast geworden?
  • Start is donderdag 4 juni a.s.
  • Mail zo snel mogelijk (liefst dit weekend nog) je naam en mobiele nummer naar Ron Meijer opdat Ron de app kan maken; mailadres is [email protected]
  • Uiterlijk op de voorafgaande woensdag vóór 17.00 uur via de app alleen doorgeven als je meedoet d.m.v. ik doe mee (geen andere boodschappen in de appgroep)
  • Ron maakt woensdagavond de indeling en appt deze in de appgroep
  • De banen worden op donderdagavond gereserveerd specifiek voor de racketavond vanaf 20.00 uur tot 22.00 uur.
Met vriendelijke groet,
namens het bestuur vaan TV Poortugaal,

Hans de Haan
secretaris